Meldingen openbare ruimte met Fixi-app

Aalsmeer – Wilt u een melding maken van een volle afvalcontainer, overhangend groen, een kapotte lantaarnpaal of een losse stoeptegel in de openbare ruimte dan kunt u dat vanaf nu doen met Fixi. Dit is een systeem waarmee gemeente Aalsmeer vanaf nu meldingen over de openbare ruimte behandelt en oplost.

Wethouders Wilma Alink (Groen en Afval) en Robert van Rijn (Openbare Ruimte) zijn blij met de komst van Fixi: “We willen het onze inwoners met Fixi makkelijker maken om hier melding van te maken, zodat wij snel aan de slag kunnen met het herstellen van de openbare ruimte.”

Eenvoudig
U kunt een melding over de openbare ruimte doen in de Fixi-app of op www.fixi.nl. De Fixi-app kan worden gedownload in de App Store of Play Store. Je kunt op een kaart de locatie aanklikken en met een foto of tekst doorgeven waar het om gaat.
Melden kan anoniem. Daarnaast is het mogelijk om u contactgegevens eenmalig achter te laten of een gratis Fixi-account aan te maken. Als uw gegevens bekend zijn, houdt de gemeente u op de hoogte van de status en afhandeling van de melding. De persoonsgegevens zijn niet openbaar. Wilt u meer informatie over Fixi? Kijk dan op: www.aalsmeer.nl/fixi.

Aalsmeer en Kudelstaart schoon en veilig
In de app en op de Fixi website staat een kaart van Aalsmeer. Op deze kaart zijn alle meldingen te zien. De kleur van de locatiepin laat de status van de meldingen zien. Rode meldingen moeten nog in behandeling worden genomen, gele meldingen zijn in behandeling en groene meldingen zijn afgehandeld.

Liever telefonisch melden?
Belt u toch liever met de gemeente? Dat kan natuurlijk nog steeds. Neem telefonisch contact op met het Klantcontactcentrum via (0297) 38 75 75. Uw melding wordt dan door een medewerker van het Klantcontactcentrum in Fixi gezet.

 

Gepubliceerd: 12 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×