Mobiliteitsagenda voor een bereikbaar Aalsmeer

Aalsmeer – Of je nu van, naar of binnen Aalsmeer reist, dit moet veilig en op verschillende manieren kunnen. Het verkeer wordt steeds drukker en er komen nieuwe vervoersmiddelen zoals elektrische fietsen, auto’s en bussen. Daarnaast komen er nieuwe (bouw) ontwikkelingen op Aalsmeer af. Dit alles bij elkaar vraagt om een nieuwe mobiliteitsagenda voor Aalsmeer.

“Alle bestaande en nieuwe ontwikkelingen in Aalsmeer en de regio hebben effect op het verkeer”, zegt wethouder Robert van Rijn. “Om Aalsmeer bereikbaar en verkeersveilig te houden maken we nu een toekomstgerichte Mobiliteitsagenda. Deze agenda maken we via de drie uitgangspunten: bereikbaar, innovatief en veilig en toegankelijk. Graag horen we hierover ook de mening van de inwoners en zijn benieuwd hoe iedereen hierover denkt. De reacties nemen we mee in de nieuwe mobiliteitsagenda.”

Meedenken
Mogelijk heeft u ook nog specifieke aandachtpunten voor Aalsmeer of delen hiervan. Uw reactie kunt u van 7 juni tot en met 20 juni 2021 geven op de website participatie.aalsmeer.nl.
Na 20 juni 2021 worden alle reacties verwerkt. De planning is dat na de zomer de ‘Ontwerp Mobiliteitsagenda Aalsmeer’ ter visie gelegd wordt en de gemeenteraad eind dit jaar de Mobiliteitsagenda kan vaststellen.

Gepubliceerd: 9 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×