Cheques voor Buurtwerk en JOP

Aalsmeer – Met de uitreiking van twee cheques heeft aannemerscombinatie Martens en Van Oord – Van der Ven, een bijdrage geleverd aan Buurtwerk en een Jongeren Ontmoetingsplek (JOP) in Aalsmeer. De aannemers leggen in opdracht van de gemeente het Waterfront aan en willen met het geld graag bijdragen aan een goede en fijne omgeving voor jong en oud.

Een cheque van €15.000 is bedoeld voor de realisatie van een Jongeren Ontmoetingsplek (JOP). Die JOP zou eerst op het surfeiland bij het Waterfront worden geplaatst. Gelukkig is inmiddels een andere geschikte locatie gevonden bij het zwembad en de nieuwe freerun- en skatebaan.

Cheque voor Buurtwerk
De tweede cheque van 10.000 euro werd in ontvangst genomen door Anniek Jong van Buurtwerk, de organisatie die het jeugdwerk in Aalsmeer en Kudelstaart verzorgd. “Dit kan Buurtwerk helpen het water op te gaan met een boot”, zegt Marco van der Schans. “Daar verrichten ze goed werk tijdens drukke dagen op de plassen”. Anniek Jong van Buurtwerk legt uit waarom het belangrijk is het water op te gaan. “We komen zo rechtstreeks in contact met jongeren op de plek waar ze graag plezier maken en ‘chillen’ in hun bootjes. Wij zijn waar de jongeren zijn, om te praten over waterveiligheid, alcohol en drugs en om contact te houden, ook met mooi weer”.

Gepubliceerd: 7 juli 2021 om 22:03 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×