Corona-testbus GGD weer in Aalsmeer

Aalsmeer – Vanaf maandag 12 juli tot en met zondag 1 augustus 2021 staat de corona testbus van de GGD weer op het parkeerterrein aan de Dreef in Hornmeer. In de bus kunnen mensen uit Aalsmeer en Kudelstaart met lichte klachten zich zonder afspraak 7 dagen per week gratis laten testen op corona.

Wethouder Zorg Wilma Alink: “Ik ben blij dat de mogelijkheid om te vaccineren er nu voor alle volwassenen is. Je merkt dat het verschil maakt dat steeds meer mensen ingeënt zijn. Maar ik maak me wel zorgen over de opkomst van de Deltavariant en de weer stijgende besmettingscijfers onder jongeren. Ook weten we nog niet wat de gevolgen van de versoepelingen zullen zijn. Daarom hebben we de GGD gevraagd de bus weer in onze gemeente beschikbaar te stellen. Testen blijft een belangrijk onderdeel in het terugdringen van het virus.”

Iedereen uit Aalsmeer en Kudelstaart kan als de bus er staat elke dag gratis en zonder afspraak langskomen om zich te laten testen. De bus is zeven dagen per week open van 9.00 tot 12.00 uur en van 12.45 tot 16.00 uur. Vergeet niet uw mondkapje te dragen. Er kan één bezoeker tegelijk in de bus getest worden. Andere bezoekers wachten buiten de bus tot ze aan de beurt zijn.

Foto: GGD testbus

Gepubliceerd: 8 juli 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×