Mantelzorgers in de schijnwerpers

Aalsmeer – De Nationale dag van de Mantelzorg op 10 november komt er weer aan. Op deze jaarlijkse dag met leuke activiteiten staan mantelzorgers even in de schijnwerpers. Deze schijnwerper is meer dan verdiend en nodig. Geregistreerde mantelzorgers krijgen hiervoor een uitnodiging. Mantelzorgers die nog niet geregistreerd staan bij Mantelzorg & Meer kunnen zich inschrijven zodat ook zij een uitnodiging krijgen.

Uitgebreid programma
Mantelzorg & Meer breidt de dag van de mantelzorg uit naar een week. Van 8 tot en met 13 november organiseren wij verschillende activiteiten voor mantelzorgers die wonen in de gemeenten in Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn. Er is keuze uit creatieve, culturele, ontspannende en sportieve activiteiten. Deze activiteiten zijn online, maar ook op locatie.

Aanmelden
Mantelzorgers die nog niet ingeschreven zijn als mantelzorger kunnen zich inschrijven via www.mantelzorgenmeer.nl. In oktober ontvangt de mantelzorger een uitnodiging om zich in te schrijven voor een activiteit. Mantelzorg & Meer hoopt dat vele mantelzorgers zich inschrijven en aanmelden en vervolgens ook veel plezier beleven tijdens deze bijzondere Week van de Mantelzorg.

Foto: archieffoto Mantelzorg & Meer

Gepubliceerd: 8 juli 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×