Sybrand de Vries lijsttrekker D66

Aalsmeer – De eerste lijsttrekker voor de gemeenteraadscverkiezingen van maar 2022 is bekend. De leden van D66 Aalsmeer hebben met algemene stemmen Sybrand de Vries gekozen als nieuwe lijsttrekker. Afdelingsvoorzitter Gerard Jäger feliciteert Sybrand van harte: “Hij heeft bewezen zich met hart en ziel voor de partij te willen inzetten. Hij is de afgelopen jaren, zowel lokaal als landelijk, heel intensief met de politiek bezig geweest en is erg betrokken bij Aalsmeer. Die ervaring, samen met zijn enthousiaste houding, maken hem bij uitstek geschikt voor de rol van lijsttrekker. Met hem kan D66 de grootste progressieve partij van Aalsmeer worden.”

Sybrand is sinds de voorgaande verkiezingen fractiesecretaris en commissielid voor de fractie van D66 Aalsmeer en is actief binnen verschillende landelijke werkgroepen van D66. De geboren en getogen Aalsmeerder heeft zich, sinds zijn terugkeer in de gemeente, met veel energie ingezet voor D66.

Sybrand de Vries: “D66 is de partij van vrijheid, verbondenheid en inclusiviteit. Mijn politieke motto is ‘heb vertrouwen in de samenleving en in de kracht van verscheidenheid’. Met al onze verschillen vormen we uiteindelijk een samenleving en iedereen heeft daarbinnen evenveel recht op de mogelijkheid tot ontplooiing en geluk. Met die uitgangspunten gekoppeld aan een gezonde hoeveelheid pragmatisme kunnen we met elkaar een steeds mooier en beter Aalsmeer maken. Ik hoop dat die boodschap aan zal slaan bij een grote groep Aalsmeerse kiezers tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.”

Nu de lijsttrekker bekend is, zal de kandidaatstelling voor de overige posities op de D66 lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen starten. Van 30 augustus tot 30 september 2021 kunnen aspirant raadsleden zich aanmelden. Voor een verdere toelichting of meer informatie kan je een mail sturen naar het bestuur
info@mariongeisler.nl of de lijsttrekker sybrand.de.vries@aalsmeer.nl .

Gepubliceerd: 10 juli 2021 om 20:09 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×