TONK-regeling verlengd tot 1 oktober

Heeft u het sinds de coronacrisis financieel moeilijk? Kunt u uw noodzakelijke woonkosten niet meer betalen? Meld u bij de gemeente, want dan kunt u mogelijk worden geholpen door de TONK-regeling: Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten.

De TONK-regeling biedt financiële ondersteuning bij noodzakelijke kosten: woonkosten, verzekeringen, vervoer en kosten voor dieren. Deze noodmaatregel is bedoeld voor bewoners die door de coronacrisis deze kosten niet meer goed kunnen betalen. De TONK-regeling is met drie maanden verlengd tot 1 oktober 2021. 

TONK-regeling aanvragen
Op de website van de gemeente Aalsmeer vindt u een aanvraagformulier en meer uitleg over de voorwaarden. U kunt de TONK met terugwerkende kracht aanvragen van 1 januari 2021 tot 1 oktober 2021 voor maximaal 9 maanden. U vraagt de TONK aan voor de maanden dat u de aanvulling op uw inkomen echt nodig heeft. U kunt een aanvraag indienen tot uiterlijk 1 november 2021. Kreeg u TONK ook vóór 1 juli 2021? En wilt u TONK tot 1 oktober 2021 ontvangen? Vraag dan zelf verlenging aan. Voor meer informatie kijk op www.aalsmeer.nl/tonk of neem telefonisch contact op met het Sociaal loket via (0297) 38 75 75.

Gepubliceerd: 20 juli 2021 om 22:35 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×