2 Unlimited in spotlight 'Aalsmeer by Night - Dance Night'

Het programma ‘Aalsmeer by Night’ kent geen zomerstop, zomervakantie of zomerreces. Donderdagavond 12 augustus is er zelfs weer een extra lange afleveringen te beluisteren!

Vanaf 20.00 uur start de ‘Aalsmeer by Night – Dance Night’ op Radio Aalsmeer. Een twee uur durend dansfeest op je radio met oude dansplaten en nieuwe dance tracks. Het best dansbare uit heden en verleden.

In elke ‘Dance Night’ staat een dance-artiest centraal waarvan meer muziek te horen is. Deze donderdag staat de spotlight op 2 Unlimited, de dans-act met Ray & Anita uit de jaren 90. Verder die twee uur: het lekkerste uit 50 jaar dansmuziek met Meindert van der Zwaard.

De ‘Aalsmeer by Night – Dance Night’ wordt in augustus om de week uitgezonden, op donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur, voorafgaand aan de wekelijkse reguliere uitzending tussen 22.00 en 24.00 uur.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 10 augustus 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×