De speeltuin voor iedereen bij 'Echt Esther'

Marit Ridder vertelde al eerder bij ‘Echt Esther’ over de ambitieuze plannen voor een speeltuin waar niemand wordt buitengesloten. Inmiddels staat er €80.000 op de teller en daarmee komt het begin van de bouw in zicht. Nog 25.000 is nodig voor de speeltuin aan de Clematisstraat in Aalsmeer. Er is een loterij georganiseerd waarmee er prijzen bij lokale ondernemers gewonnen kunnen worden. De verkoop loopt tot en met 4 september. Wil jij dit project steunen en lootjes kopen? Luister naar de uitzending van donderdag 12 augustus om 19.00 uur om te horen hoe je dat kunt doen.

De toekomstige speeltuin is nog op zoek naar een bijnaam. Bedenk jij de leukste bijnaam? Dan win je drie lootjes voor de loterij. Inzendingen kunnen ingestuurd worden tot en met 3 september.

Marit komt vertellen over wat er moet gebeuren om de speeltuin te realiseren. Ben je nieuwsgierig? Luister dan mee op donderdag mee via www.radioaalsmeer.nl. Heb je een leuke vraag voor Marit? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.NL

Foto: speeltuin Clematisstraat Aalsmeer

Gepubliceerd: 10 augustus 2021 om 9:01 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×