‘Door de Mangel’ op herhaling met Ronald Stolwijk

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zes herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Komende maandag 9 augustus zal de uitzending van 7 december jl. met Ronald Stolwijk te horen zijn.

De veelzijdige Kudelstaarter omschreef zichzelf als een gezellige organisator die geen nee kan zeggen. Stolwijk groeide op in Kudelstaart en belandde via een vriend op de HES waarna hij de IT in ging. Bij een groot internationaal bedrijf kan hij zijn organisatietalent goed inzetten. Ook is hij adjudant bij carnavalsvereniging De Pretpeurders.

‘Door de Mangel” is iedere maandag te beluisteren tussen 19.00 en 20.00 uur. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Foto: Ronald Stolwijk | Kicksfoto's

Gepubliceerd: 4 augustus 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×