‘Sport & Co’ interviewt hoofdtrainer RKDES

In het programma ‘Sport & Co’, een samenwerking met Rick FM, zijn interviews te beluisteren die eerder bij onze collega’s uit Uithoorn zijn uitgezonden, maar die ook interessant zijn voor de Aalsmeerse luisteraar.

Zondag 15 augustus om 19.00 uur het vervolg van de interviews met Wim van Zwieten en Hans van Kasteren over de jeugdopleiding van RKDES, Peter Zijerveld van de KNWU met fietstips, een wandeltip van wandelcoach Henk de Vries (AKU) en een interview met Raymond de Jong, hoofdtrainer/coach van RKDES.

‘Sport & Co’ wordt de komende maanden iedere zondag tussen 19.00 en 20.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.

Gepubliceerd: 10 augustus 2021 om 9:25 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×