‘Door de Mangel’ op herhaling met Cynthia Frankvoort

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zes herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Komende maandag 16 augustus zal de uitzending van 14 december jl. met Cynthia Frankvoort te horen zijn.

De geboren Amstelveense woont in Kudelstaart en omschreef zichzelf als een spontane, gezellige perfectionist. Frankvoort maakt de meest vreemde dingen mee in de operatiekamer. “We moeten soms de meest vreemde voorwerpen uit lichamen verwijderen”. Naast haar werk in het ziekenhuis, is zij een jaar geleden gestart als fotograaf.

‘Door de Mangel” is iedere maandag te beluisteren tussen 19.00 en 20.00 uur. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 10 augustus 2021 om 9:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×