Oost-Europese componisten bij ‘Intermezzo’

Het klassieke radioprogramma ‘Intermezzo’ staat maandag 16 augustus in het teken van Oost-Europese componisten. Programmamaker Sem van Hest zal de werken van onder andere Tsjaikovski, Liszt en Prokoviev laten horen, waaronder balletmuziek, pianosonates en een symfonie.

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

‘Intermezzo’ wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 10 augustus 2021 om 10:11 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×