Vooruitblik nieuw kunst- en cultuurseizoen bij 'That's Life'

‘That’s Life’ blikt donderdagavond om 20.00 uur vooruit naar het nieuwe seizoen in de kunst- en cultuursector.

Reinoud Staps van de KCA werkgroep Jazz is te gast. Hij heeft samen met Pierre Tuning de muziek uitgezocht voor deze uitzending die mede in het teken staat van het ‘jazzweekend Ella en Louis’, waar door verschillende artiesten de muzikale grootheden Ella Fitzgerald en Louis Armstrong in de schijnwerpers worden gezet. En Margot Tepas, voorzitter van de Werkschuit, komt vertellen over het nieuwe programma met creatieve cursussen.

Het laatste uur besteden presentator Jenny Piet en technicus Dennis Wijnhout aan gedichten en Podiumkunst. Marijke Haremaker komt vertellen over de gedichtentuin die in september weer drie weekenden wordt georganiseerd en waar ze zelf ook een gedicht zal laten horen.  Ans de Kruijf wordt geïnterviewd over theater en cabaret in Bacchus.

Maar er zijn zoveel meer evenementen die door de hele uitzending belicht worden, bijvoorbeeld de Elementen waar dichter Marcel Harting vier prachtige gedichten voor heeft gemaakt en die we ook door hem zelf zien voordragen. Kortom, een leuk kijkje in het nieuwe kunst- en cultuurseizoen. Kijken en luisteren dus.

Foto: Jenny Piet en Dennis Wijnhout

Gepubliceerd: 16 augustus 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×