Boom waait op geparkeerde auto's in De Kwakel

De Kwakel – Door de stevige wind van maandag 16 augustus is op een parkeerterrein aan de Vuurlijn in De Kwakel even na 19.30 uur een boom omgewaaid en op meerdere geparkeerde auto’s terecht gekomen. Ten minste twee auto’s raakten beschadigd.

Dat de boom niet helemaal meer veilig was, was volgens een omstander geen verrassing: “De boom was al langer verrot en het viel te verwachten dat deze een keer zou omwaaien”. Brandweerlieden uit Aalsmeer en Amstelveen zijn ter plaatse gekomen om de boom in stukken te zagen en de auto’s te ‘ bevrijden’.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 17 augustus 2021 om 9:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×