Flower Power Fiets-parade brengt bloemencorso beetje terug

Aalsmeer – Het bloemencorso komt weer een beetje terug naar Aalsmeer, want op dinsdag 17 augustus organiseert FloriWorld de Flower Power Fiets parade. Een optocht van verschillende elektrische bakfietsen die volledig zijn uitgedost met de mooiste bloemen (en planten) decoraties trekt van Amsterdam naar Aalsmeer. Aan de optocht doen verschillende bekende en minder bekende influencers en showpony’s mee die onderweg bloemen uitreiken met gratis entreekaartjes.

Programma
De start van de parade is om 12.00 uur vanaf de Dam, waarna deze rond 13.45 uur aankomt in het Stadshart van Amstelveen. Uiteindelijk komt de parade rond 15.00 uur aan bij Floriworld. De stoet zal om 16.00 uur weer terugkeren naar Amsterdam.

De Flower Power-fietsparade wordt georganiseerd er gelegenheid van de opening van Floriworld en om bezoekers alvast in the mood te brengen. Deze fleurigste en kleurrijkste parade met 13 unieke fietsende bloemen- en plantenkunstwerken brengt het bloemencorso in een eigen jasje weer terug naar Aalsmeer. Elk kunstwerk representeert onder meer de kunstzinnige interactie van FloriWorld.

Foto: Floriworld

Gepubliceerd: 5 augustus 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×