Meer Aalsmeer wordt Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – Vooruit kijken naar nog betere tijden. Dat doen de ondernemers uit Aalsmeer Centrum. De ruim honderd ondernemers zijn positief ingesteld en hebben vertrouwen in de toekomst! En daar hoort ook vernieuwing bij. Volgend jaar wordt de Zijdstraat aangepakt met nieuwe bestrating, groen etc. Maar eerst een nieuwe naam: Aalsmeer Centrum. Ook al liggen de winkelstraten niet in het midden van het dorp, ze vormen van oudsher het hart van Aalsmeer. In de volksmond werd het winkelgebied al vaak zo genoemd. Daarom Aalsmeer Centrum, vertrouwd en gezellig! De ondernemers maken deel uit van Ondernemersfonds Meer Aalsmeer en dit zal intern officieel wel zo blijven heten.

Fris nieuw logo
Bij alleen een nieuwe naam bleef het niet, want er hoort natuurlijk ook een nieuwe website en logo bij: een frisse en moderne huisstijl met mooie kleuren. In het logo komen de ondernemers terug: winkels, horeca, dienstverlening en zorg. En allemaal zijn ze met elkaar verbonden en staat bij iedereen de klant op de eerste plaats in Aalsmeer Centrum!

Ook de website is in een nieuw jasje gestoken. De ondernemers staan centraal op aalsmeercentrum.nl, maar het laatste nieuws en alle activiteiten zijn hier ook op terug te vinden. Via de plattegrond kom je bij al onze ondernemers en praktische informatie zoals parkeren.

Onthulling bij Floriworld
Tijdens de jaarvergadering van de ondernemers, die bij Floriworld werd gehouden, had wethouder Robert van Rijn de eer om het nieuwe logo te onthullen met een druk op de knop. De ondernemers zijn er blij mee en hopen dat ook de klanten net zo enthousiast zijn. Wethouder Economische Zaken Robert van Rijn: “Het is geen gemakkelijke periode geweest voor veel ondernemers en voor velen is dit het nog steeds niet. Daarom heb ik respect voor de ondernemers van Aalsmeer Centrum”.

Feestje 4 september
De ondernemers willen dit heugelijke feit vieren met hun klanten. Daarom op zaterdag 4 september allerlei activiteiten in Aalsmeer Centrum. De winkeliers pakken uit met acties, er is muziek in de straten en er worden cadeautjes uitgedeeld. Op het Molenplein zijn kinderspelletjes, een springkussen, horeca, muziek van de Zingende DJ en een Rad van Fortuin, waar mooie prijzen mee te winnen zijn, zoals een minuut gratis winkelen bij Albert Heijn Praamplein, cadeaubonnen en gratis toegangskaarten voor Floriworld.

Gepubliceerd: 31 augustus 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×