ANWB AutoMaatje weer actief in Aalsmeer

Aalsmeer – In maart vorig jaar startte ANWB AutoMaatje Aalsmeer, een mooi initiatief waarbij vrijwillige chauffeurs minder mobiele inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart tegen een kleine vergoeding naar nuttige bezoeken, maar vooral ook gezellige uitjes brengen. Helaas gooide corona toen snel roet in het eten, maar vanaf heden kan iedereen weer gebruik maken van AutoMaatje Aalsmeer!

Het vervoer beperkt zich niet tot ritjes naar de huisarts, het ziekenhuis of de fysiotherapeut, maar ook (en vooral) naar sociale bestemmingen als verjaardagen, de kapper, de markt of een bezoek aan een vriend of vriendin waar u al een tijdje niet naar toe heeft kunnen gaan. De vrijwillige chauffeurs staan voor u klaar en brengen u waarheen u maar wil.

Wilt u ook gebruik maken van AutoMaatje? U kunt contact opnemen met ANWB AutoMaatje Aalsmeer via info@automaatje-aalsmeer.nl of 0297-303 141 (maandag, woensdag en vrijdag van 9.00-12.00 uur). Lijkt het u leuk om vrijwillige chauffeur of planner te worden? Ook dan hoort AutoMaatje graag van u.

Gepubliceerd: 6 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×