Bibliotheek weer meer open

Aalsmeer – Alle vestigingen van de Bibliotheek Amstelland zijn weer langer geopend. De openingstijden zijn uitgebreid met selfservice-uren in de ochtenden, waarbij je ontvangen wordt door vrijwilligers. De bibliotheek in Aalsmeer is op maandag tot en met zaterdag geopend van 11 tot 18 uur. In Aalsmeer kun je ook buiten de normale openingstijden naar binnen en is de bieb 365 dagen per jaar, van 7 tot 23 uur met je bibliotheekpas toegankelijk. Je kunt je hiervoor aanmelden bij de bibliotheek.

Sinds de coronacrisis heeft de bibliotheek haar openingstijden in moeten perken. Op de rustige momenten werkt de bibliotheek met vrijwilligers die de klanten ontvangen. Doordat zij vanwege hun leeftijd vaker tot de risicogroep behoren, konden zij niet ingezet worden. Met de toegenomen vaccinatiegraad zijn er weer meer mogelijkheden en is de bibliotheek weer net zoveel open als voor corona.

Gepubliceerd: 5 september 2021 om 22:58 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×