Er wordt weer gesjoeld in Aalsmeer

Aalsmeer – Elf Maanden lang zijn er geen competitiewedstrijden gesjoeld door Sjoelclub Aalsmeer, maar donderdag 2 september zijn de eerstestenen weer gegooid, waarbij nog wel de 1,5 meter aangehouden diende te worden. De scores waren nog niet zoals we van de meeste sjoelers gewend waren. Wim Voorbij en de regerend Nederlands Kampioene bij de Dames Petra Houweling waren het sjoelen nog niet verleerd en gooiden 2 x een 148.
Karin Dijkstra en Tim van Tiem waren de overigen die 1 keer een 148 haalden. Jacob van ’t Hof (A-Klasse) en Maria Baggen (B-Klasse) scoorden met 16 punten de hoogste scores van de avond. De hoogste serie was voor Cock Tukker met 1398.

De volgende competitieavond is op de donderdag 16 september en begint om 19.30 uur in het
Dorpshuis in Kudelstaart. Nieuwe leden zijn ook welkom, na aanmelding via www.sjoelclub-aalsmeer.nl.

Zaterdag 3 september is in Ter Apel de interland tussen Nederland, Duitsland en Frankrijk gesjoeld. Alleen Patrick Haring deed mee van Sjoelclub Aalsmeer. Oranje won ruim van Duitsland en Frankrijk kwam er helemaal niet aan te pas.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 5 september 2021 om 23:06 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×