Binnenruimtes Boerenvreugd weer open

Aalsmeer – Bij kinderboerderij Boerenvreugd zijn de boeren en boerinnen van Ons Tweede Thuis en de vrijwilligers blij! Het buitenterrein van de boerderij is alweer een paar maanden open voor publiek, maar de binnenruimtes waren nog altijd gesloten. Vanaf dinsdag 28 september komt daar echter verandering in.

Bezoekers zijn dan ook weer welkom in de stolp en de hooiberg. Kinderen kunnen weer een kijkje nemen bij de cavia’s en konijnen of lekker spelen met de speelboerderij. In de infohoek komen kinderen alles te weten over ezels en in de leeshoek kan een boekje over dieren gelezen worden.

De opening van de binnenruimtes komt voor Boerenvreugd op een gunstig tijdstip. Met de herfst voor de deur is het fijn dat er voor bezoekers een mogelijkheid is om ook naar binnen te kunnen bij de boerderij.

Gepubliceerd: 27 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×