Drieling geboren op Boerenvreugd

Aalsmeer – Op kinderboerderij Boerenvreugd kunnen weer beschuit met muisjes worden gegeten, want er is een drieling geboren. Moeder Abby heeft 2 geitjes en een bokje op de wereld gezet. De jongen hebben van de OTT boeren en boerinnen de namen Cloë, Celine en Ceres gekregen. De familie verblijft nog even in de stal maar zal gauw lekker in de wei mogen
rondlopen.

Maar er gebeurt meer op de kinderboerderij. Doordat na renovatiewerkzaamheden in het park het pad om de boerderij werd verlegd, kreeg kinderboerderij Boerenvreugd er een stuk wei bij. Het stuk grond bleek echter te drassig te zijn om goed te kunnen gebruiken en ook was er teveel hoogte verschil. Afgelopen week is het stuk wei onder handen genomen. Door de gemeente is er zo’n 250m3 grond bij gestort zodat de wei vlakker is geworden. Nu nog even wachten tot het ingezaaide gras gaat groeien en dan kunnen de dieren lekker rondlopen in de nieuwe wei.

De jonge geitjes op de nieuwe wei bekijken? Dat kan aan de Beethovenlaan 118 in Aalsmeer. De boerderij is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 16.30 uur en in het weekend van 10.00 tot 16.30 uur.

Foto: Boerenvreugd

Gepubliceerd: 10 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×