‘Hier met je kassabon’ in Aalsmeer Centrum

De ondernemers uit Aalsmeer Centrum gaan na de ‘Koopjesdag’ nog even door met feestvieren, want heel de maand september blijft speciaal. En bij een feestje horen ook cadeautjes.

Vanaf 10 september tot en met 1 oktober kun je met je kassabon een goedgevulde Goodie Box winnen met producten en cadeaubonnen van ondernemers uit Aalsmeer Centrum. En als extra prijzen worden er toegangskaartjes voor Floriworld weggeven.

Het enige wat je moet doen is je kassabon uit Aalsmeer Centrum voorzien van je naam en je telefoonnummer en in één van de tien dozen stoppen, die verspreid in Aalsmeer Centrum staan. Deze zijn te vinden bij Bertram & Brood, Bruna Aalsmeer, De Oude Veiling, Dierenspeciaalzaak Discus Van der Zwaard, Drogisterij/Parfumerie Van der Zwaard, Siphra’s Studio, Sparnaaij Juweliers, Tabakszaak Kees Boomhouwer, Total Copy Service en Van der Schilden Lingerie.

De trekkingen zijn vrijdagmiddag 17 september, 24 september en 1 oktober. De winnaars worden op vrijdagmiddag gebeld en bekend gemaakt via social media. Dus hou onze Facebook- en Instagram accounts in de gaten.

Na de weektrekking worden alle bonnen van die week vernietigd en gegevens worden niet bewaard.

Foto: Aalsmeer Centrum

Gepubliceerd: 10 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×