Dodelijk ongeval op N201

Amstelveen – Op de N201 bij Amstelveen heeft donderdagmiddag 23 september een ongeval plaatsgevonden. Rond 12.50 uur botsten twee auto’s tussen de Zijdelweg en het Amstel Aquaduct door nog onbekende reden frontaal op elkaar. Één bestuurder overleefde het ongeval niet. Een ander is gewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Bij het ongeluk waren een bestelauto en een personenwagen betrokken. Het vermoeden bestaat dat de bestelauto op de andere weghelft terecht is gekomen. In de bestelauto zat een 68-jarige bestuurder die de botsing helaas niet overleefde. In de personenwagen zaten een man en een vrouw. Beiden waren aanspreekbaar en zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

De N201 is in beide richtingen lange tijd afgesloten geweest. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 23 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×