Doe mee aan de 'Woonenquête'

Aalsmeer – Ben je tussen de 18 en 30 jaar oud? Woon jij in Aalsmeer? Doe mee aan de woonenquête en geef je woonwensen aan. De uitkomsten van deze enquête neemt de gemeente mee in de ontwikkeling van toekomstige bouwplannen. “De woningmarkt staat onder druk en vooral starters op de woningmarkt hebben het moeilijk,” zegt wethouder Wonen, Robert van Rijn. “Daarnaast hebben we in Aalsmeer voor 70% belast gebied van Schiphol. Een uitdaging om voor iedereen een passende woning te bouwen. Daarom horen wij graag de wensen en vooral ideeën van jongeren hierover.”

De enquête staat op de website participatie.aalsmeer.nl onder het kopje ‘Jongeren en starters woningmarkt Aalsmeer’. Aan de hand van de combinatie van kwantitatief- en kwalitatief onderzoek stelt de gemeente een rapport op waarin een duidelijk beeld wordt gevormd van de huidige woonsituaties en woonwensen van de jongeren en starters in Aalsmeer.

Hoe doe je mee?
Ga naar de website participatie.aalsmeer.nl , maak een account aan en vul de enquête in. De enquête staat van 15 september t/m 15 oktober online om zo iedereen de mogelijkheid te geven om te reageren. Na de enquête en de persoonlijke gesprekken wordt alle opgehaalde informatie geanalyseerd. De planning is dat eind van dit jaar de uitkomsten bekend zijn.

Gepubliceerd: 22 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×