‘Door de Mangel’ interviewt journalist Alex Stolkwijk

Het zat de programmamakers van ‘Door de Mangel’ even niet mee, want Alex Stolwijk, hun gast van vorige week maandag moest wegens ziekte afmelden. Gelukkig kon er een interessante uitzending met Sander Huis uitgezonden worden EN komt Alex Stolwijk maandag 20 september naar de radiostudio.

De vorige gast, Jos de Jong, heeft Alex Stolwijk, één van zijn vier schoonzoons gevraagd als opvolger voor het programma. Stolwijk is journalist, drummer en vader, maar is zeker ook een groot PSV-fan. De Jong wil graag van hem weten hoe hoog zijn hartslag is als hij naar een wedstrijd van PSV zit te kijken.

Dit en meer hoor je maandag 20 september vanaf 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via https://radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.

Foto: Alex Stolwijk

Gepubliceerd: 14 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×