Nieuwe onderneemsters bij ‘Echt Esther’

Donderdag 23 september ontvangt Esther Sparnaaij in haar programma ‘Echt Esther’ drie dames die hun eigen onderneming zijn gestart tijdens de coronacrisis. Journaliste Mandy van der Zwaard, schrijfster Joke van der Zee en leefstijlcoach Natascha Rommers.

Hoe was het afgelopen jaar voor deze dames? Wat maakte dat zij juist in deze tijd de stap maakte naar een zelfstandige onderneming. Wat waren hun uitdagingen? We gaan het bespreken en luisteren naar hun muziek. Ben je nieuwsgierig? Luister dan mee. Donderdag vanaf 19:00 via www.radioaalsmeer.nl. Vragen voor de dames mag je doorsturen naar esther@radioaalsmeer.nl

Foto: Natasja Rommerts

Gepubliceerd: 20 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×