Vrijdagavond extra 'Aalsmeer by Night - Dance Night'

Meindert van der Zwaard zorgt er met zijn lekkere dansplaten regelmatig voor dat luisteraars van Radio Aalsmeer een swingende avond beleven. Zo ook aanstaande vrijdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur.

Dan is er een extra uitzending van de ‘Aalsmeer by Night – Dance Night’ te beluisteren. Meindert en Gast-DJ Rick presenteren een speciale ‘Dance Night’-editie. Een twee uur durend dansfeest op je radio met oude dansplaten en nieuwe dance tracks. Het best dansbare uit heden en verleden. In elke ‘Dance Night’ staat een artiest of groep centraal waarvan meer dancemuziek te horen is.

Deze vrijdag staat de spotlight op The Jacksons. Verder komt er o.a. een dansbare reggae-plaat en een Italo-dancetrack voorbij. Verder die twee uur: het lekkerste uit 50 jaar dansmuziek. Vrijdagavond is de Radio Aalsmeer dansvloer weer geopend!

Terugluisteren kan ook: via radioaalsmeer.nl/gemist

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 20 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×