‘Door de Mangel’ duikt in de exotische planten

Wietske Noordhoff

Afgelopen maandag was de Kudelstaartse journalist en drummer Alex Stolwijk te gast in ‘Door de Mangel’. De 317e gast van de Aalsmeerse talkshow vertelde enthousiast over de band waarin hij drummer is. “We willen met Copperhead County doorbreken in Nederland”, aldus Alex. En dat lukt aardig, want een optreden in de Amsterdamse Melkweg staat in de agenda. Als voorwerp nam hij uiteraard zijn drumstokjes mee en vertelde de PSV-fan dat zijn hartslag tijdens wedstrijden van de Eindhovense club ongekend hoog is. Hij noemde zichzelf enthousiast, vrolijk en betrokken. 

Zoals gebruikelijk is ook Alex opzoek gegaan naar zijn opvolger. Maandag 27 september neemt zijn buurvrouw Wietske Noordhoff zijn plek in achter de microfoon. “Samen met haar man verkoopt zij palmen en exotische planten.” Alex wil weten hoe het met haar bedrijf gaat en hoe zij dat kan combineren met het managen van een druk gezin. Dit en meer hoor je maandag 27 september vanaf 19.00 uur.

Gepubliceerd: 21 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×