Bach en Beethoven bij 'Intermezzo'

In het boek “Alles begint bij Bach” van Merlijn Kerkhof wordt de betekenis van Bach voor de klassieke muziek op een interessante manier benaderd. Maar niet alleen Bach had een grote invloed op tijdgenoten en latere componisten, dat kan ook van Ludwig van Beethoven gesteld worden. Voor Sem van Hest reden om de beide componisten muzikaal aan het woord te laten in het programma ‘Intermezzo’ van maandag 27 september. Hij vertelt er tussen 21.00 en 23.00 uur over, geleend uit het boek van Kerkhof.

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Iedere maandag zoeken de programmamakers de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 21 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×