Rouwverwerking bij 'Echt Esther'

Finy Sheils ze is sportinstructrice, beoefent Yoga en Meditatie en gelooft in de therapeutische werking van schrijven. Een heel veelzijdige dame is donderdag 30 september om 19.00 uur te gast bij ‘Echt Esther’.

Zij publiceerde in juni haar boek ‘Verborgen waarheid’, een rouwproces in dagboekvorm na het overlijden van haar twee zussen. Met dit boek een hoopt zij een soort voorganger te mogen zijn voor de lezer of voor zijn omgeving die ook zo’n rouwproces doorloopt. Zij was door het overlijden van zussen Conny en Monique op zoek naar een soort voorbeeld in een rouwproces. Ze wil deze rol een beetje vervullen voor mensen die dit doormaken.

Van 19:00-20:00 kun je meeluisteren overal ter wereld via www.radioaalsmeer.nl. Heb je een vraag voor Finy? Mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl

 

Foto: Finy Sheils

Gepubliceerd: 28 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×