Herhaling van de Pramenrace uitzending

De omroep deed op zowel radio als TV verslag van de start van de 36e editie van de Pramenrace. Live vanaf de Pontweg werd de bonte stoet in beeld gebracht door cameraman Laurens Niezen en van commentaar voorzien door Anna-Maria Giannattasio, Esther Gons en Frederik Tijssen. Niels Tenhagen en Lennart Bader regelden de techniek. De regen leek even roet in het eten te gooien, maar vanonder plastic zeiltjes kon toch worden gestart met de uitzending. Later klaarde het gelukkig op en de deelnemers aan de race leek het sowieso niet te deren.

De uitzending wordt op TV herhaalt op zaterdag om 13.00 uur en zondag om 14.00 uur, zodat iedereen nog een keer kan genieten van dit mooie Aalsmeerse spektakel.

Gepubliceerd: 13 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×