‘Door de Mangel’ ontvangt Bert Middelkoop

Maandag 27 september ontving talkshow ‘Door de Mangel’ de 318e gast. De Kudelstaartse Wietske Noordhoff schoof achter de microfoon en vertelde over het bedrijfje dat zij met haar man runt. Ze begonnen vanuit de achtertuin exotische planten en bomen de verkopen en dat is zo gegroeid dat ze nu vanuit een kwekerij werken. Daarnaast heeft ze vele hobby’s. Zo maakt ze lepels uit natuurlijk hout. Als voorwerp nam ze een zelfgemaakte lamp met uit papier gesneden figuurtjes van haar gezin mee. De Friezin van geboorte noemde zichzelf impulsief, een spring in het veld en perfectionist. 

Uiteraard heeft ook Wietske een opvolger gevonden. Maandag 4 oktober komt Bert Middelkoop naar de studio. Hij is een geboren en getogen Aalsmeerder. “Ik ben benieuwd hoe hij het ervaart dat de omgeving zo snel veranderd. Veel kwekerijen maken plaats voor huizen. Hoe kijkt hij daar tegenaan?”, vroeg Wietske zich af. Dit en meer hoor je maandag 4 oktober vanaf 19.00 uur. 

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Zuurbier & Co

Gepubliceerd: 28 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×