Wie staat er op 1 in 'De Nederlandse Top 10'

Aanstaande zaterdag 2 oktober tussen 18.00 en 19.00 uur presenteert Meindert van der Zwaard weer het overzicht van ‘De Nederlandse Top 10’, de muzikale lijst van de tien populairste en meest succesvolle Nederlandse producties uit de hitparade van vandaag. Je hoort de nummers 10 t/m 1, netjes op een rij in de juiste volgorde.

Staat Mart Hoogkamer nog op nummer 1? Wie heeft de Bon gepakt? Is echt niks heilig voor Maan? Alle rangen en standen hoor je in het wekelijkse overzicht. Tussendoor is er tijd voor muzikale tips voor de lijst van volgende week. Ook hoor je een grote hit van Nederlandse bodem uit het verleden voorbij komen. Binnen een uur ben je weer volledig op de hoogte!

Terugluisteren kan ook: via radioaalsmeer.nl/gemist

Gepubliceerd: 28 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×