Eerste paal migrantenhotel Ruigrok Tower

Aalsmeer – Vrijdag 3 september sloeg Sanne Ruigrok, dochter van ontwikkelaar Peter Ruigrok, de symbolische eerste paal van het nieuwe migrantenhotel aan de Legmeerdijk in Green Park Aalsmeer. Op deze locatie komt een permanente logiesvoorziening voor arbeidsmigranten die ruimte biedt aan 131 kamers verdeeld over acht woonlagen.

Meer dan vijftig belangstellenden, waaronder verschillende wethouders uit de regio, waren aanwezig bij de symbolische eerste paal. Ontwikkelaar Peter Ruigrok: “Mooi dat we nu kunnen starten met de bouw van een nieuw hotel. Er komen veel tweepersoonskamers, met name voor de stelletjes die nu kunnen wonen in de omgeving waar ze vaak ook werken.”

Henk Hoogmoed, financieel manager van Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling vult aan: “Dit project heeft een lange voorgeschiedenis. We hebben sinds 2008 met verschillende initiatiefnemers overleg gehad. Fijn dat we er met Ruigrok uiteindelijk zijn uitgekomen. We hebben er vertrouwen in dat de Ruigrok Tower net zo’n succes zal zijn als de Flower Tower.” Namens Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling overhandigde hij Peter Ruigrok een cheque om de stichting Spieren voor Spieren financieel te ondersteunen.

Gepubliceerd: 14 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×