Gespreksgroepen voor mantelzorgers

Aalsmeer – Zorgt u voor iemand met dementie, Parkinson, psychische problemen of een chronische ziekte? Of bent u ouder van een kind met autisme? Dan biedt Mantelzorg & Meer kosteloos iedere zes weken gerichte gespreksgroepen. Deze groepen zijn voor mantelzorgers uit Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

U vindt hier herkenning, erkenning, steun, tips, adviezen en u kunt uw ervaringen delen met anderen in een soortgelijke situatie. Want delen helpt, geven mantelzorgers aan. Kom langs en ervaar het zelf!

In de agenda op www.mantelzorgenmeer.nl vindt u het overzicht met alle gespreksgroepen en ons overige aanbod. U kunt zich via de site aanmelden voor een groep of telefonisch via: 020 5127250.

Foto: archieffoto

Gepubliceerd: 14 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×