Expositie 'Passie door Kunst' in Dorpskerk

Aalsmeer – Van 4 t/m 11 september vindt in de Dorpskerk de expositie ‘Passie door Kunst’ plaats. Er zijn dagelijks tussen 14 en 17 uur kunstwerken te bewonderen van plaatselijke (amateur)kunstenaars. Dat niet alleen, ook is er elke dag vanaf 16 uur een miniconcert van eveneens lokale muzikanten.

De expositie is een initiatief van interkerkelijk platform Aalsmeer over Hoop. De rode draad van de expositie is het leven van Jezus. Te zien zijn in totaal zeventien kunstwerken speciaal voor deze gelegenheid vervaardigd door: Wim Lodder, Jan Millenaar, Lenie de Haas, Alma Piké, Lottie Poortvliet-Sparnaaij, Janneke Eveleens, Dik Vollmuller, Engelien van der Weijden, Helma van der Wal, Daphne Klein, Milan Derlagen, Ursula Hooijman, Elize Eveleens, Marcel Harting, Jan Dreschler, Ineke Kroonen, Jurjen van Houwelingen, Monic Persoon en Reint Baarda.

Muzikanten
De muziek wordt donderdag 9 september verzorgd door Mark en Mariëlle Knol: gitaar en zang, vrijdag 10 september Theo Griekspoor en Monique Eigenhuis: orgel en dwarsfluit, zaterdag 11 september Aalsmeers Harmonie.

Er wordt geen entree geheven, ‘Passie door Kunst’ kan tussen 4 en 11 september gratis worden bezocht.

Foto: Aalsmeer Vandaag | Arjen Vos

Gepubliceerd: 9 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×