Werkzaamheden Van Cleeffkade weer hervat

Aalsmeer – De werkzaamheden voor de nieuwe rotonde bij de kruising Burgemeester Kasteleinweg en de Van Cleeffkade in de gemeente Aalsmeer zijn hervat. Na een sanering van de eerder aangetroffen bodemverontreiniging heeft de aannemer de werkzaamheden op 9 september weer opgestart.

Brandstoftank
Tijdens werkzaamheden bij Van Cleeffkade in Aalsmeer stuitte de aannemer op 13 augustus 2021 op een oude brandstoftank. Na onderzoek bleek dat de bodem met olie vervuild is. Dit vormt geen direct gevaar voor de gezondheid, maar de stof hoort niet in de grond. Daarom zijn op 6 september 2021 de saneringswerkzaamheden bij de Van Cleeffkade gestart.

Tijdelijke verbinding
Om het centrum van Aalsmeer bereikbaar te houden tijdens de weekendwerkzaamheden van de Legmeerdijk op 11 en 12 september 2021, legt de aannemer een tijdelijke autoverbinding aan voor het verkeer van de Burgemeester Kasteleinweg richting de Van Cleeffkade. Deze tijdelijke verbinding wordt na het weekendwerk bij de Legmeerdijk op 13 september 2021 weer verwijderd. Vanaf dan wordt de rotonde Van Cleeffkade verder afgebouwd. Na verwachting is de rotonde begin oktober 2021 gereed.

Foto: rotonde Van Cleeffkade

Gepubliceerd: 9 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×