Manshoog insectenhotel voor Flower Art Museum

Aalsmeer – Het Flower Art Museum mocht afgelopen week een mooi cadeau in ontvangst nemen: een manshoog insectenhotel. Het heeft een plaatsje gekregen nabij de ingang van het museum. Het insectenhotel is gemaakt door de Aalsmeerders Howard en Jan Maarsen. Zij timmeren in hun vrije tijd prachtige exemplaren en verkopen die voor de Stichting KiKa. De kopers van dit exemplaar onderhouden warme banden met het museum en besloten om het aan de museumstichting te schenken. Een dubbel goed doel dus!

Het Flower Art Museum tegenover de watertoren is hard bezig om de tuin te verfraaien. Met hulp van diverse vrijwilligers ontstaat een steeds mooier plekje aan de Poel. Deze zomer zijn er kunstwerken te zien van project De Elementen. Ook is er een kinderspeurtocht opgezet. Meer info: www.flowerartmuseum.nl.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 7 september 2021 om 20:01 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×