Zonnige en gezellige Koopjesdag Aalsmeer Centrum

De ondernemers uit Aalsmeer Centrum en het winkelend publiek kunnen terugkijken op een gezellige ‘Koopjesdag’ afgelopen zaterdag 4 september. Er hing een fantastische sfeer en het was gezellig druk in de winkelstraten van Aalsmeer Centrum. Het zonnetje maakte alles af.

Veel winkeliers pakten flink uit en maakten er voor hun eigen deur een ‘mini-braderietje’ van. Tafels en rekken met uitverkoopspullen, optredens en zelfs een springkussen zorgden ervoor dat er veel mensen in de Zijdstraat te vinden waren.

Op het Molenplein zorgde Zingende DJ Dennis Wijnhout voor veel sfeer met zijn muziek en optredens. Eetcafé De Zwarte Ruiter stond met een pizzaoven en een foodtruck waar de lekkerste drankjes, pizza’s en poffertjes gehaald konden worden. Zo ontstond er een leuk horeca-pleintje voor de Korenmolen.

De kinderen konden zich vermaken op het springkussen of bij één van de spelletjes, steltlopers liepen door de straten om kleine cadeautjes uit te delen met daarop het nieuwe logo van Aalsmeer Centrum en de Swing Dixieband liep rond om de klanten in de winkelstraten te entertainen.

1 minuut gratis winkelen
Om het nog extra feestelijk te maken en te vieren dat Meer Aalsmeer voortaan Aalsmeer Centrum heet, was er een Rad van Fortuin met gave prijzen, waaronder cadeaubonnen, gratis toegangskaartjes van Floriworld, gratis shirtbedrukking en meer. De hoofdprijs van 1 minuut gratis winkelen bij Albert Heijn Praamplein werd gewonnen door Ellen Neelissen, de Ray-ban zonnebril van Eyecare Ed Kriek Optiek ging naar Henny Werkwijn en John van de Polder won het Tommy Hilfiger horloge beschikbaar gesteld door Sparnaaij Juweliers.

De ondernemers zijn blij dat ze dit, ondanks dat er geen braderie was, konden organiseren voor hun klanten. Op naar nog meer gezellige activiteiten!

Foto: Aalsmeer Centrum

Gepubliceerd: 7 september 2021 om 16:40 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×