Aalsmeerse prijswinnaars door inleveren lege batterijen

Aalsmeer – Elke maand beloont Stibat mensen die hun lege batterijen hebben ingeleverd. Deze maand zijn er drie prijswinnaars in Aalsmeer de gelukkigen. Mevrouw Oost en mevrouw De Jong winnen een Nationale Tuinbon en een Dinerbon ging naar mevrouw Zonnenberg.

Het is belangrijk je lege batterijen in te blijven leveren. Hiermee draag je bij aan een duurzame wereld. En met 25.000 inleverpunten in Nederland is het een kleine moeite om je lege batterijen in te leveren.

Lever ze in en geef ze een nieuw begin!
Elke maand verloot Stibat onder de inleveraars van lege batterijen tachtig Nationale Tuinbonnen van € 25,-, twintig ‘support your locals’ dinerbonnen van € 50,-, en drie weekendjes weg ter waarde van € 445,- bij Center Parcs.

Hoe doe je mee? Verzamel zoveel mogelijk lege batterijen en doe ze per 10 stuks in een zakje samen met een briefje waarop jouw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres staat geschreven. Vervolgens lever je het zakje in bij een van de vele inleverpunten bijvoorbeeld: de supermarkt, bouwmarkt of drogist. In Stibats batterijensorteercentrum in Lelystad selecteert een gerechtsdeurwaarder elke maand 103 gelukkige mensen.

Gepubliceerd: 21 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×