Halloween Walk in Kudelstaart

Kudelstaart – Op zaterdag 30 oktober is het weer Halloween en wordt in Kudelstaart de ‘Halloween Walk’ gehouden. Initiatiefneemsters Fleur Looy en Evgenia Abbas vonden het tijd worden om voor kinderen iets leuks te organiseren en bedachten een speurtocht-wandelroute langs huizen in Halloweenstijl. Bij elk huis dat meedoet is voor de kinderen iets ‘engs’ te beleven. Wil je je huis in Halloweenstijl versieren? Wil je meelopen met de walk? Dat kan! Opgeven is wel een must. Dat mag uiteraard voor beide groepen. De initiatiefnemers vragen aan ieder die meeloopt echter ook om ook hun eigen huis te versieren. En zich op te geven voor de trick-or-treat-route. Dit is geen must, maar maakt het voor alle lopers wel extra leuk.

Meedoen als locatie
Om de tocht nog beter te beleven zijn versierde Halloweenhuizen en/of tuinen natuurlijk een belangrijk onderdeel en het gaat daarbij niet om groots of duur, maar om de sfeer. Het adres aanmelden is wel belangrijk, zodat alle lopers het kunnen vinden. Dit kan via de Facebookpagina Halloween Walk Kudelstaart. Na aanmelding bij de groep wordt de locatie op een plattegrond gezet. Maak een mooie foto van het griezelhuis en post die in de groep. Voor de drie mooist versierde huizen/tuinen zijn er leuke prijzen te winnen.

Meedoen als loper
Neem mee wie je wilt en maak er een heerlijke griezeltocht van. De organisatie roept ouders en begeleiders op om ook in stijl te komen, dat maakt de wandeling nog leuker. De route kan gelopen worden op eigen initiatief maar, aanmelden voor de route is een must.

Fotolocatie
In de Lorentzhof is een grote fotolocatie, uiteraard geheel in Halloweenstijl. Hier is een professionele fotograaf – ook in stijl – aanwezig om van iedere deelnemer een spooky-foto te maken. Alle foto’s worden op Facebook geplaatst en er kan gestemd worden. Voor de drie leukste, engste of gekste kinderkostuums zijn er prijzen te winnen. De winnaars worden 6 november via Facebook bekend gemaakt. Geen kans om langs de fotolocatie te komen? Geen probleem. Maak dan zelf een foto voor deelname en stuur deze in via de Facebookgroep. Tijdens het fotomoment is er ook gelegenheid om heksenbrouwsels te proeven en zal er iets lekkers in scary-stijl zijn.

Informatie
De Halloween Walk Kudelstaart is op zaterdag 30 oktober van 17.00 uur tot 20.00 uur. Deelname is gratis maar alleen voor Kudelstaarters. Een donatie is welkom. Let’s griezel!

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 21 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×