Radio Aalsmeer Top 300 bekend

Aalsmeer – Op vrijdag 29 oktober om 12.00 uur gaat de Radio Aalsmeer Top 300 van start omdat Radio Aalsmeer 30 jaar bestaat. Zesentwintig uur lang zullen de mooiste liedjes voorbij komen, bepaald door de luisteraars. Wil je weten of jouw favoriete nummer(s) er ook in staan? De complete lijst is nu te bekijken op www.radioaalsmeer.nl/top300

Alleen de top 10, die houden we nog even geheim. Wil je weten welke nummers het meest populair zijn? Luister dan de volledige Top 300, met op zondag 31 oktober tussen 21.00 uur en 22.00 uur de laatste tien.

Een aantal leuke feitjes uit de lijst: The Beatles komen het meest voor, gevolgd door Queen. Het oudste lied dateert uit 1946, maar er staan ook 7 nummers uit 2021 in de lijst. Te merken valt dat de stemmen uit alle hoeken van Aalsmeer en Kudelstaart zijn gekomen.

Vier presentatieduo’s voorzien de uitzendingen van de nodige weetjes over de muziek en over Radio Aalsmeer, te weten Meindert van der Zwaard & Marion Geisler, Frank Bunnik & Stevan van der Voet, Lennart Bader & Frederik Tijssen en Robert Arendse en Lianda van der Schilden.

Gedurende het weekend zijn ook andere speciale jubileumprogramma’s te beluisteren. Kijk hiervoor in de gids.

Gepubliceerd: 23 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×