Bloemist Desiree Groeneveld in ‘Door de Mangel’

Na de herfstvakantie, ontving de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ afgelopen maandag de 321e gast. Schoonheidsspecialiste en MBO-docente Lenny van de Zwaan schoof aan tafel en vertelde deze twee werkzaamheden goed te kunnen combineren. “Ik heb een salon aan huis en geef les op het ROC aan toekomstige schoonheidsspecialistes”. Zij nam als voorwerp een zilveren vogeltje mee dat symbool stond het herstel na haar burn-out.  De in De Kwakel geboren Aalsmeerse noemde zichzelf gedisciplineerd, gedreven en leergierig,

Zoals iedere week is ook Lenny opzoek gegaan naar een nieuwe gast. Maandag 1 november komt Desiree Groeneveld naar de studio. Zij is moeder van vijf kinderen en al oma. Daarnaast is zij vorig jaar, in coronatijd, gestart met een bloemenwinkel. Lenny wil graag weten hoe het idee is ontstaan om een bloemenzaak te starten in deze lastige tijd. Dit en meer hoor je maandag vanaf 19.00 uur. 

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Mylène en Elbert Huijts

Gepubliceerd: 26 oktober 2021 om 9:11 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×