Nederlandse Top 10' eenmalig van zaterdag naar donderdag

Komend weekend viert Radio Aalsmeer haar 30-jarig bestaan met speciale uitzendingen, waaronder de ‘Radio Aalsmeer Top 300′. Vanwege dit jubileum zijn een aantal reguliere programma’s verschoven of komen eenmalig te vervallen. De ‘Nederlandse Top 10’ die normaal op zaterdagavond te horen is, verschuift nu eenmalig naar donderdagavond 28 oktober.

Vanaf 22.30 uur presenteert Meindert van de Zwaard in zijn programma ‘Aalsmeer by Night’ in een klein half uurtje de belangrijkste verschuivingen in deze hitparade. Je hoort de nieuwbinnenkomers, de grootste stijgers en natuurlijk de (nieuwe?) nummer 1.

Luister donderdagavond vanaf 22.00 uur naar ‘Aalsmeer by Night’ / ‘De Nederlandse Top 10’, rechtstreeks via kabel, ether of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.

Gepubliceerd: 25 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×