De Magic-methode en Kinderboekenweek bij ‘Echt Esther’

Barbara te Boekhorst is spiritueel coach, columnist en schrijfster van het boek De MAGIC-methode. Zij is donderdag 14 oktober te gast bij ‘Echt Esther’ om 19.00 uur. Deze methode bevat 5 praktische stappen om uit je hoofd te komen en meer geluk en magie aan te trekken. Barbara is gepassioneerd om mensen te laten ervaren hoe je meer uit jezelf haalt, want je bent zoveel sterker dan je denkt. Barbara heeft communicatiewetenschap gestudeerd. Ruim 30 jaar leefde ze in haar hoofd. Tot ze een wake-up call kreeg. Ze werd ziek en op advies van een arts deed ze een healing. Inmiddels is ze weer helemaal gezond en begeleidt ze anderen op de reis van hun hoofd naar hun hart.

Het is ook de Kinderboekenweek, dus in deze uitzending belt Esther met Angele Aartman van Boekhuis Aalsmeer over het laatste nieuws uit de wereld van de kinderboeken. En er is natuurlijk weer een nieuwe column van Truus Oudendijk.

Foto: Barbara te Boekhorst

Gepubliceerd: 12 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×