‘Door de Mangel’ ontvangt Susanne Schockman

Nadat de rook was opgetrokken in Studio’s Aalsmeer, ontving talkshow ‘Door de Mangel’ afgelopen maandag de 319e gast: Bert Middelkoop. De geboren en getogen Aalsmeerder woont tegenwoordig in Kudelstaart. Op jonge leeftijd verloor hij vlak na elkaar zijn beide ouders. Na zijn interesse gevonden te hebben op de Middelbare Tuinbouwschool kwam hij in de bloemenwereld terecht. Voor zijn huidige werkgever moet hij veel naar Kenia en op zijn 50e verjaardag ontving hij van hen vliegtickets voor het hele gezin naar het Afrikaanse land. “Kan ik hen laten zien hoe het daar allemaal werkt”, aldus de rustige, maar actieve en zorgzame Kudelstaarter die de hele crew van Radio Aalsmeer op een bos rozen trakteerde.

Zoals iedere week heeft ook Bert een nieuwe gast gevonden. Maandag 11 oktober komt Susanne Schockman naar de studio. Zij is geboren en getogen op een Kudelstaartse kwekerij en getrouwd met een hortensiakweker. Bert vroeg zich af wanneer Susanne, na haar baan op Schiphol kwijt te zijn geraakt, haar talent gaat inzetten om heerlijke brownies te bakken en high teas te organiseren. Dit en meer hoor je maandag vanaf 19.00 uur.

Gepubliceerd: 5 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×