‘Door de Mangel’ op vakantie: herhaling met Chris Millenaar

Afgelopen maandag was de voormalig grondstewardess Susanne Schockman-van den Broek de 320e gast in ‘Door de Mangel’. Tegenwoordig helpt zij haar man op hun hortensiakwekerij, waar zij o.a. iedere vrijdag hortensia’s, brownies en andere streekproducten verkoopt. Ook Susanne kwam niet met lege handen naar de studio en verraste het radioteam met bloemen en heerlijke brownies. De voetballiefhebster vindt het verzorgen van een high tea leuk, maar: “Het moet niet op werk gaan lijken.” Susanne nam als voorwerp een ‘wensboek’ mee, waarin ieder jaar familie en vrienden hun wensen schreven. De moeder van drie kinderen noemde zichzelf gastvrij, betrokken en vindingrijk.


Natuurlijk heeft ook Susanne een nieuwe gast gevonden. Door de herfstvakantie niet voor komende maandag, dan is er een herhaling te horen, maar voor een week later. Maandag 25 oktober schuift haar zus Lenny van de Zwaan aan tafel bij Mylène en Elbert. Susanne vroeg zich af of haar blik op ‘schoonheid’ is veranderd sinds het begin van haar carrière. En hoe zit dat nu met innerlijke schoonheid?
Dit en meer hoor je de 25e.


Komende maandag hoor je een herhaling van de uitzending op 10 augustus 2020 met aannemer Chris Millenaar.

Gepubliceerd: 12 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×