‘RAP’ trapt af met panel

Met enige vertraging start ‘Radio Aalsmeer Politiek’ dit verkiezingsjaar op woensdag 20 oktober. De eerste uitzending om 19.00 uur wordt afgetrapt met het panel. Deze keer zijn Jaap Overbeek, Janny Oosterloo en Joop Kok aanwezig samen met presentatoren Erik Kreike en Sem van Hest. Stof is er dus meer dan voldoende aanwezig. Echter, heeft u een onderwerp waar u het panel over wilt laten discussiëren mail dan naar sem@radioaalsmeer.nl.

En vind je het leuk om mee te helpen met het maken van het tweewekelijkse programma ‘Radio Aalsmeer Politiek’? Of dat nu als redacteur, technicus of presentator/interviewer is, het kan allemaal. Erik en Sem zoeken collega’s die affiniteit hebben met de lokale politiek.

Foto: Raadhuis Aalsmeer

Gepubliceerd: 12 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×