'That's Life' duikt in Kunstroute Qua Kunst & Ambacht

Donderdag 21 oktober aanstaande is er weer een locatie-uitzending van ‘That’s Life’ van 20.00 tot 22.00 uur en deze keer bij Bruinsma Natuurlijk in De Kwakel. Een prachtige locatie om een mooie uitzending te maken over de komende Kunstroute Qua Kunst en Ambacht in De Kwakel die op 30 en 31 oktober wordt georganiseerd.

Aan het woord komen vier locatie-eigenaren en een aantal kunstenaars om over hun deelname te vertellen. De muzikale ondersteuning komt van het duo ‘Laat Maar’. Dit kleinkunst-duo zal tijdens de kunstroute op diverse locaties te vinden zijn. Je kunt informatie vinden over de route op www.kunstindekwakel.nl.

Kijk vooral mee tijdens de live uitzending via www.radioaalsmeer.nl of via je eigen TV op Caiway/Delta kanaal 12 en KPN/TELFORT/XS4ALL op kanaal 1389.

De presentatie is in handen van Jenny Piet en de techniek wordt geregeld door Lennart Bader en Dennis Wijnhout.

Gepubliceerd: 19 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×